Locatie en bereikbaarheid

Het Nationaal Deltacongres 2021 vindt plaats in het MECC in Maastricht. U kunt zich via de hoofdentree van het congrescentrum melden voor het congres.

Adres

MECC Maastricht (hoofdingang - Parking P4)

Navigatie: Gaetano Martinolaan aanhouden

Hoe bereik ik MECC Maastricht?

Plattegrond MECC
Plattegrond van omgeving rondom MECC in Maastricht.

Per auto

Direct bij het naderen van Maastricht is MECC aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van het congrescentrum. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-Luik neemt u afrit 56 (Gronsveld-MECC).

Per bus

Elke vijf minuten vertrekt een bus vanuit het centrum van Maastricht en Maastricht Centraal Station naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC).

Per trein

Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht. Het station is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht Centraal Station.

Parkeren

Parkeren kan bij de hoofdingang van MECC Maastricht - Parking P4. Het tarief is € 3,- per uur, met een maximum van € 15,- per kalenderdag. De eerste 30 minuten zijn gratis.

Oplaadpalen

MECC Maastricht beschikt over 16 oplaadpalen voor bezoekers:

  • P1: 2 laadpalen
  • P4: 10 laadpalen
  • P8: 4 laadpalen

Fietsenstalling

Het stallen van fietsen is gratis. De fietsenstalling ligt onder de Maastricht Passage (voor de hoofdingang van MECC Maastricht).

Mindervalideparkeerplaatsen

MECC Maastricht beschikt over meerdere parkeerplaatsen voor mindervaliden. Op P4 (bij de hoofdentree) zijn 6 mindervalidenparkeerplaatsen. In de parkeergarage (P5) zijn op iedere etage 2 mindervalidenparkeerplaatsen aanwezig. U vindt deze parkeerplaatsen direct naast de liftschachten. Vergeet uw invalidenkaart niet.