Vooraankondiging Nationaal Deltacongres (Deltavlog)

Het tiende Nationaal Deltacongres: een decennium samenwerken aan de opgaven van het Deltaprogramma - Waterveiligheid, Zoetwater en Ruimtelijke adaptatie - en bouwen aan de Deltacommunity! Deltacommissaris Peter Glas nodigt u persoonlijk en van harte uit het Deltacongres 2019 bij te wonen.

Deltavlog 2: Save the date voor het Deltacongres 14 november 2019 in Goes

Mijn naam is Peter Glas, deltacommissaris, en ik nodig u uit om 14 november naar de Zeelandhallen in Goes te komen, want daar vindt het Deltacongres plaats. Het deltacongres: elk jaar in een andere streek van Nederland, en dit jaar in Zeeland. Een prachtige provincie, waar waterveiligheid, de zoetwatervoorziening en ruimtelijke adaptatie bij elkaar komen en landen in steden, dorpen en in een prachtig landschap. Wilt u daarvan genieten, en wilt u deelnemen, actief, aan ons Deltacongres? Kom dan 14 november naar Goes.

Het Deltacongres 2019 wordt op donderdag 14 november gehouden in de Zeelandhallen in Goes. Noteer de datum in uw agenda!

En noteer ook woensdag 13 november, want de regionale partijen willen ’s middags voor belangstellenden enkele excursies organiseren in de Zuidwestelijke Delta. Het definitieve programma volgt in september. U ontvangt dan ook de uitnodiging met informatie over de aanmelding.

Graag tot ziens!