Boek “De weg naar excellent leiderschap” gepresenteerd in Den Haag

“Het subtiele samenspel tussen draagvlak en daadkracht, daar gaat het om”, aldus deltacommissaris Wim Kuijken in het boek “De weg naar excellent leiderschap”. De deltacommissaris is een van de “excellente leiders” die voor het boek werd geïnterviewd over zijn stijl van leidinggeven.  In boekhandel Paagman in Den Haag nam burgemeester Jozias van Aartsen vandaag het eerste exemplaar in ontvangst.

In het boek worden twaalf “excellente leiders” geïnterviewd. Nadruk in die gesprekken ligt op de aspecten die zij anders doen dan “gewone” leidinggevenden. Andere geïnterviewden in het boek zijn, onder andere: Renee Jones-Bos (secretaris-generaal bij het ministerie van Buitenlandse Zaken), Francien Francke (teamleider Etty Hillesum College) en Tom de Bruijn (wethouder gemeente Den Haag). Het boek is geschreven door Anja Hilgers en Charlotte Staats.