Gebiedsconferentie Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden 2023

In aanwezigheid van burgemeester Ahmed Aboutaleb - voorzitter van het Gebiedsoverleg – en deltacommissaris Peter Glas vond op maandag 5 juni de Gebiedsconferentie van Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden plaats. Tijdens de conferentie waren zo’n 180 deelnemers van de partij. Anouschka Laheij heeft de conferentie begeleid als dagvoorzitter.

Jongeren een nadrukkelijke stem geven. En de verbinding tussen waterveiligheid en andere thema’s, zoals zoetwater en ruimtelijke ontwikkelingen verder uitwerken. Dat waren de rode draden van de dag. Actualiteiten in en rondom het Deltaprogramma kwamen ruimschoots aan bod. Zoals de ondertekening van het Bestuursakkoord Waterveiligheid Hollandsche IJssel. Ontwikkelingen in het Kennisprogramma Zeespiegelstijging. En een mini-debat over bouwen in overstromingsgevoelige gebieden…

Wilt u meer zien en lezen over de Gebiedsconferentie? Klik hier voor het uitgebreid verslag van de Gebiedsconferentie met veel foto’s, links naar video’s en presentaties!

Vergroot afbeelding Gebiedsconferentie Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden 2023
Beeld: ©Deltaprogramma