Vierde Nationaal Deltacongres

Het Vierde Nationaal Deltacongres “Deltabeslissingen in zicht” vindt plaats op 7 november in het Beatrix Theater in Utrecht. Ook dit jaar is een interessant en inspirerend programma samengesteld, zodat u kennis kunt nemen van de ontwikkelingen en opgaven in het Deltaprogramma en hierover met elkaar in gesprek kunt gaan.

Vergroot afbeelding Maarten Hajer (directeur Planbureau voor de Leefomgeving) geeft na ieder gesprek een korte reflectie.
Maarten Hajer (directeur Planbureau voor de Leefomgeving) geeft na ieder gesprek een korte reflectie.

’s Ochtends wordt plenair de stand van zaken in het Deltaprogramma toegelicht, met speciale aandacht voor de vernieuwingen in het Deltaprogramma op weg naar de deltabeslissingen in 2014-2015. Op de Deltaparade is dit jaar aandacht voor de ontwikkelingen van de deltabeslissingen. Het middagprogramma in de zaal staat geheel in het teken van de omgeving van het Deltaprogramma, waarbij maatschappelijke organisaties aan het woord komen over hun betrokkenheid bij het Deltaprogramma. Ook worden tijdens de middag relevante innovaties gepresenteerd.

U kunt het programma van het Vierde Nationaal Deltacongres alvast bekijken. Deze is samen met het programma op 12 september verstuurd. U kunt zich met uw persoonlijke code in de uitnodiging registeren voor het Vierde Nationaal Deltacongres.

Tot ziens op 7 november in het Beatrix Theater in Utrecht!