Deltacommissaris op werkbezoek bij Twents waternet

Op donderdag 29 augustus 2019 bracht Deltacommissaris Peter Glas een bezoek aan het Twents waternet. Dit is één van de 42 werkregio’s binnen het Deltaplan Ruimtelijke adaptatie die concreet aan de slag zijn met de zeven stappen van het Deltaplan Ruimtelijke adaptatie.

Vergroot afbeelding Deltacommissaris Peter Glas wijst naar een hek tijdens het werkbezoek bij Twents waternet
Beeld: ©Sushrut Derks

Twents waternet is een samenwerking tussen Waterschap Vechtstromen en veertien Twentse gemeenten op het gebied van afvalwater én op het gebied van de opgave van Ruimtelijke adaptatie. De veertien gemeenten zijn: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Dit samenwerkingsverband werkt sinds een aantal jaren ook aan de opgave van Ruimtelijke Adaptatie. Tevens is de provincie Overijssel betrokken bij deze RA-werkregio.

Voor meer informatie over het werkbezoek, klik hier verder naar diverse nieuwsberichten in de regionale pers.