Foto's Derde Nationaal Deltacongres 2012

Tijdens het Derde Nationaal Deltacongres zijn van de verschillende toespraken en activiteiten foto's gemaakt. Hieronder een impressie. 

Veiligheid

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven, voorzitter van de Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie, opende het congres en ging in op het feit dat veiligheid wat hem betreft niet alleen een zaak is van de overheid alleen, maar een gedeelde verantwoordelijkheid  van overheid, burgers en bedrijfsleven.

In het zonnetje

Ed Nijpels werd door deltacommissaris Wim Kuijken in het zonnetje gezet, voor zijn niet aflatende steun aan het Deltaprogramma.

Deltaviewer

Tijdens het congres presenteerde deltacommissaris Wim Kuijken de Deltaviewer. De Deltaviewer is een interactieve presentatie waarmee iedereen antwoord kan vinden op vragen over onze delta.

Communicatie

Erwin van Lambaart (Niehe Media) sprak over methoden om bij een groot publiek sympathie en hartstocht te kweken voor een groot project zoals het Deltaprogramma.

Jongeren en het Deltaprogramma

Sywert van Lienden (politieke jongerenbeweging G500) spreekt over het belang van het Deltaprogramma voor jongeren: "Het Deltaprogramma is de belangrijkste verzekering voor jongeren".

Deltaparade

Staatssecretaris IenM Joop Atsma (links) en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb (rechts) openen de Deltaparade.

Op de Deltaparade presenteren de negen Deelprogramma's van het Deltaprogramma hun voortgang.