Foto's Tweede Nationaal Deltacongres 2011

Vergroot afbeelding Atsma en Kuijken
Staatssecretaris Joop Atsma opent het Deltacongres.
Vergroot afbeelding De aanwezigen luisteren naar verschillende discussies op het podium.
De aanwezigen luisteren naar verschillende discussies op het podium.
Vergroot afbeelding Dagvoorzitter Eva Kuit (midden) in gesprek met Renée Jones-Bos, ambassadeur voor Nederland in de VS (links) over het belang van samenwerking en kennisuitwisseling tussen Nederland en de VS op het gebied van waterveiligheid. Rechts: Salomon Kroonenberg, emeritus hoogleraar Geologie TU Delft.
Dagvoorzitter Eva Kuit (midden) in gesprek met Renée Jones-Bos, ambassadeur voor Nederland in de VS (links) over het belang van samenwerking en kennisuitwisseling tussen Nederland en de VS op het gebied van waterveiligheid. Rechts: Salomon Kroonenberg, emeritus hoogleraar Geologie TU Delft.
Vergroot afbeelding Deltacongres 2011
Minister-president Rutte opent de Deltaparade: een wandeling langs de oplossingen en uitdagingen van het Deltaprogramma.
Vergroot afbeelding Dagvoorzitter Eva Kuit in gesprek met (van links naar rechts) Chris Kuijpers, Han Vrijling, Paul van Erkelens en Ralph de Vries over waterveiligheid in praktijk en theorie.
Dagvoorzitter Eva Kuit in gesprek met (van links naar rechts) Chris Kuijpers, Han Vrijling, Paul van Erkelens en Ralph de Vries over waterveiligheid in praktijk en theorie.
Vergroot afbeelding De stand van het deelprogramma Zoetwater, waar vakgenoten met elkaar in gesprek gaan.
De stand van het deelprogramma Zoetwater, waar vakgenoten met elkaar in gesprek gaan.
Vergroot afbeelding Maarten Hajer (directeur Planbureau voor de Leefomgeving) geeft na ieder gesprek een korte reflectie.
Maarten Hajer (directeur Planbureau voor de Leefomgeving) geeft na ieder gesprek een korte reflectie.
Vergroot afbeelding De jongeren uit de Deltadenktank (links Roy Schrijver, rechts Daan Verweij) worden door de minister-president en de deltacommissaris bedankt voor hun betrokkenheid bij het deltaprogramma.
De jongeren uit de Deltadenktank (links Roy Schrijver, rechts Daan Verweij) worden door de minister-president en de deltacommissaris bedankt voor hun betrokkenheid bij het deltaprogramma.
Vergroot afbeelding Marc Lammers
Marc Lammers, oud-bondscoach van het Nederlandse vrouwenhockeyteam vertelt de aanwezigen op inspirerende wijze hoe teams succes kunnen behalen.
Vergroot afbeelding Deelnemers benutten het Deltacongres om nieuwe contacten op te doen.
Deelnemers benutten het Deltacongres om nieuwe contacten op te doen.