Hoe maak je echt werk van klimaatadaptatie? Wetenschappers delen hun visie in een nieuwe serie klimaatvideo's

De toenemende gevolgen van klimaatverandering vragen om ingrijpende maatregelen. We moeten ons voorbereiden op extreme weersomstandigheden, zoals droogte of extreme neerslag. In vier video's leggen deskundigen uit wat er wat hen betreft nodig is om ons land klimaatadaptief in te richten. Zij doen een beroep op professionals in de ruimtelijke ordening om groot te denken, met een visie voor de verre toekomst. Deltacommissaris Peter Glas geeft met onderstaande trailer een introductie op de eerste video.

Houd onze socials (Twitter en LinkedIn) in de gaten voor de nieuwste video's

Inhoud klimaatvideo's

In aanloop naar Prinsjesdag delen we vier video's over klimaatadaptatie, elk met een andere invalshoek.