Locatie en bereikbaarheid

Het veertiende Nationaal Deltacongres vindt op donderdag 9 november plaats in Martiniplaza in Groningen. Op deze locatie, gelegen aan het Stadspark in Groningen, kunnen we 1.500 deelnemers ontvangen. 

Adres

Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Hoe bereik ik Martiniplaza? 

Of kijk op de website van het Martiniplaza. 

Martiniplaza

Locatie van het Nationaal Deltacongres 2023

Openbaar vervoer

Vanaf station Groningen Centraal loopt u in ongeveer 15 minuten naar Martiniplaza. Er zijn op dit station ook OV-fietsen beschikbaar.

Er worden ook pendelbussen van Arriva Touring ingezet van en naar Groningen Centraal Station. Meer informatie over de pendeldiensten volgt.

Alle touringcars zijn technisch in staat om met Hydratreated Vegetable Oils (HVO) te rijden. Deze HVO is een biologische, duurzame brandstof (ook wel Blauwe Diesel) die maar liefst 90% minder C02 uitstoot ten opzichte van reguliere diesel. De grondstof die hiervoor wordt gebruikt zijn plantaardige of vololiën die eerst gediend hebben voor de voedingsindustrie en is daarom een circulair product (en daarom ISCC-EU goedgekeurd en voldoen aan de EN 15940 norm). Op een eigen terrein in Groningen staat een tankstation voor deze HVO brandstof.

Met het reguliere OV kunt u met buslijn 10 richting Hoornsemeer vanuit Groningen Centraal Station binnen 10 minuten bij Martiniplaza zijn.

Auto

Bekijk hier de route naar het Martiniplaza.

Parkeren

Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza is een (betaalde) parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. U kunt uw parkeerkaart (€ 2,10 per uur, € 12,- per etmaal) aanschaffen bij één van de parkeerautomaten (betalen met PIN of Credit Card).

Inrijhoogte dek: 2,90 meter.
Inrijhoogte kelder: 1,90 meter.

Nb: op dit moment wordt druk gewerkt aan de zuidelijke ringweg. Dit heeft tot gevolg dat Martiniplaza voorlopig uitsluitend bereikbaar is via de Paterswoldseweg. Bekijk vóór uw vertrek de actuele verkeerssituatie.